Reparatie aanmelden | Home | Contact | Voorwaarden | Disclaimer

Team

en partners

 

KTG Telecom
Zekeringstraat 34A
1014 BS Amsterdam
Tel: 088 - 006 77 77
info@ktgtelecom.nl

Partners

KTG Telecom: kwaliteit door goede samenwerkingspartners

KTG Telecom streeft uitstekende dienstverlening voor haar klanten na en gelooft in het bouwen van samenwerkingsrelaties met specialisten. In 2014 zijn wij een intensieve samenwerking aangegaan met Telecom Jordaan. Met 49 jaar ervaring een vaste waarde in de markt en gerenommeerd om alle mogelijke vaste verbindingen, telefooncentrales (zowel op klantlocatie, in een datacenter en als managed service in de cloud), vast-mobiel integratie oplossingen, professionele draadloze netwerken (Wi-Fi en P-GSM), zorg en domotica oplossingen alsmede toegangs- en beveiligingssystemen. Telecom Jordaan levert, installeert en ondersteunt als partner van Van Breda een breed scala aan zorgoplossingen. Samen met KTG Telecom worden daarnaast engineering opdrachten op het snijvlak van telecom, ICT en audiovisueel uitgewerkt.

Consult-IT is onze meest nabije partner. En dat is letterlijk, want sinds augustus 2017 houden wij gezamenlijk kantoor in Amsterdam. Consult-IT adviseert en levert ICT infrastructuur en werkplek producten en diensten, is zeer klantgericht en kan meedenken en regie bieden op een breed aantal IT disciplines. Gezamenlijk werken we aan de complete ICT inrichting voor enkele van onze klanten, van firewall tot fysieke en virtuele werkplek. Het accent ligt de laatste tijd meer en meer op professionele presentatie oplossingen en de wijze waarop het gebruik en beveiliging van bedrijfsdata en applicaties goed georganiseerd kan worden.

Als officieel business partner van Pocos, KPN en VodafoneZiggo kunnen wij u helpen bij vrijwel alle typen zakelijke connectiviteitsoplossingen.