Reparatie aanmelden | Home | Contact | Voorwaarden | Disclaimer

Team

en partners

 

KTG Telecom
Zekeringstraat 34A
1014 BS Amsterdam
Tel: 088 - 006 77 77
info@ktgtelecom.nl

Over ons

KTG Telecom heeft ruim 18 jaar ervaring binnen de telecom en staat bekend als expert in de branche. Kenmerkend voor KTG Telecom is haar gedegen expertise, professionele en persoonlijke benadering, resulterend in duurzame relaties met onze klanten.

KTG Telecom is geaccrediteerd Vodafone Specialized Partner, KPN Business Partner en Authorized Apple Reseller.

Dit houdt voor u in dat wij beschikken over up-to-date kennis. We beschikken over een eigen partnermanager, solution specialist, ondersteuning van binnendienst, alsmede diverse andere ingangen bij deze vendors waardoor uw vraagstukken prioriteit krijgen. Daarnaast hebben wij toegang tot systemen van deze operators zodat wij zaken zelf direct voor u kunnen regelen. Wel zo handig en snel.

De laatste jaren hebben wij ons verder gespecialiseerd in andere aspecten van de werkplek, zijn we samenwerkingsverbanden met diverse partners aangegaan (zie het kopje 'Partners' op deze website) en hebben wij de regie-, consultants- en/of aannemersrol vervuld bij de realisatie van een totale ICT infrastructuur, onder meer bij een nieuw kantoor op de Amsterdamse Zuidas en de verhuizing van een machinefabriek naar een nieuwe locatie nabij Den Haag.