Reparatie aanmelden | Home | Contact | Voorwaarden | Disclaimer

 

KTG Telecom
Zekeringstraat 34A
1014 BS Amsterdam
Tel: 088 - 006 77 77
info@ktgtelecom.nl

Beveiliging & Beheer (Enterprise Mobility Management)

Door alle innovatieve ontwikkelingen hebben medewerkers steeds vaker toegang tot bedrijfsinformatie op toestellen (devices) die zich buiten het bedrijf bevinden of zelfs geen eigendom van het bedrijf zijn. Dit maakt het werken meer flexibel, echter het vormt ook mogelijke risico's voor de veiligheid van bedrijfs- en persoonsinformatie. Uw medewerker kan deze informatie in een onbeveiligde omgeving bewust of onbewust delen met anderen. U doet er goed aan hier bewust van te zijn en mogelijke risico's te beperken.

Via "Enterprise Mobility Management" (EMM) kunt u meer zicht hebben op en controle hebben over de verschillende devices in uw bedrijf zoals smartphones, tablets en laptops. Uw beheerder kan op afstand deze devices beheren en zo bijvoorbeeld bepaalde data en applicaties beveiligen of weigeren.

KTG Telecom de benodigde ervaring en partnerships voor het implementeren van EMM oplossingen en adviseert u hier graag over. Vindt u het ook van belang om meer grip te hebben op de beveiliging van uw bedrijfsgegevens en wilt doorpraten? Maak dan een afspraak met ons.